banner

Celkem 8 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:

Výběr dětského lékaře - Havířov

Ahoj těhulky, nastávající maminky, zítra začínám 25tt a poohlížím se už po dětském lékaři. Máte nějaké pozitivní či negativní zkušenosti s nějakým lékařem v Havířově? budu ráda za každý příspěvek. zdraví Katka

jméno

U prvního těhu: Druhý pokus vybrat pro naše mimčo jméno. \"Ještě to má čas\" setkávám se s manželovou odpovědí. Grrrr
Nezapomente si vyřídit matriku pokud chcete přijmení po otci

odpocinek

nekde jsem cetla, ze kdyz muzes sedet tak nestuj a kdyz si muzes lehnout tak nesed...a ono v tom neco je a myslim, ze kazd atehulka na to prijde sama. Ja jsem opravdu, kdyz jsem mela cas tak dpocivala v pololeze s nohama podlozenyma polstarem a musim zaklepat, nemam zadne krecove zily( i kdyz p mame bych mit mohla) a tak nejak jsem to vsechno pak docela dobre zvladala

Zavadilko,

husty fotky
O dětském lékaři zatím uvažuju a vyptávám se maminek kam chodí. U kamarádky jsem si vybrala oblečky a domluvili jsme se i autosedačce.
uz jsem rezervovala detskeho lekare,vybavu mamcelou pohromade a jakvuli dvojcatummami predchystanou tasku do porodnice
byli jsme zarizovat nove obcanky kvuli bydleni,nechali si vyrobit karticky zmocneni na poste,prohlaseni o otcovstvi uz taky mame.a byli jsme u detske mudr domluvit,zda-li nas vezme a muzem chodit tam.

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40