Inzerce
Inzerce
Inzerce

Kryštof 1 narozeniny - diskuze

Příspěvek z diskuzí: 13 měsíců až 3 roky (strana 214).

  • Kryštof 1 narozeniny
    1.10. tomu našemu klukvi ušatýmu byl rok   a přitom mi to přijde tak strašně dávno,co byl miminko   ale jo,je bezva a je super že už je tak "velký" a je akční a je s ním sranda! Ten nejbožejší věk teď,je k sežrání,strašně rozttomilej a hodnej.Byt je vzhůru nohama   už ta sláma v hlavě se mu začíná pomalu zapalovat a ví co a jak,ví co znamená slovo ne,jen to nerespektuje.Ví že toaleťák patří do mísy,proto ho z ruličky trhá a háže ho tam.Ví že špinavé prádlo patří do pračky,proto ho vytahuje z koše a nosí ho tam a kolikrát i s tím natrhaným toaleťákem,takže po vyprání můžu prát hned znova.Ví že sponky patří do vlasů,proto je rve holkám z vlasů a pokládá si je na tu svojí pleš.Dost si vystačí sám,prošmejdí celý byt,všechno ocucá a ožužlá a hodně toho i spolkne.Na hřišti ho stačí posadit na písek a on se pak s ostatníma pere o bábovičky a bourá tunely a hrady,jó je tam dost oblíbenej.Už leze po schodech na klouzačku i na tobogány a dost často jede i sám dolů,ale jsem radši když ho vozí holky.Už kňourá i u houpačky,ale tam ho zatím nezvykám.Na to jaká byl ještě nedávno bábovka tak je dost mrštnej a rychlej,docela čučím.Začátkrm listopadu jdeme na alergologii tak jsem zvědavá.Jinak měří 73cm a váží 8993g.Přes den je slaďoučkej a i docela dobře spí,ale ty noci   když se vzbudí jen jednou tak to považuju za úspěch.Jinak po 6h je vzhůru definitivně,takže až za chvíli šoupnou čas tak bude vzhůru po 5h   to se pak nechci vidět   má 6 zubů a sedmý se mu musí každou chvíli proříznout.
    markíla   | 09.10.2018 22:15:46 | Reakcí: 32, poslední: 08.11.2018 11:37:05
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Kryštof 1 narozeniny
      Nepredbihas  kolonka je od 13ti mesicu. Ja porad hledam v predchozi kolonce  je to hrozny vyvojovy skok kolem toho roku, jak zacnou byt vychytraly opicky,chapat. Je to sikulka zlatej,o nocich ja ani nemluvim, vstava v pet, dnes v pul paty. Je to u nas jak u Adys. Masakr.
      Myšice   | 10.10.2018 11:09:23
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Kryštof 1 narozeniny
        U nás ty noce jsou jak kdy,někdy spí až do 7 s jedním kojením,někdy se k němu vstává co hodinu a je jedno jestli chce kojit nebo jen nosit,vstávat se prostě musí.Včera jsme domu přijeli pozdě,cestou domů spal 19-20:30 v autě,takže do postele šel ve 22:00,na kojení vstával ve 3 a v 6 a v 8 definitivně,jako jasně,aspoň že to dotáhl do 8h,ale stejně,nato jak byl unavenej a jak šel pozdě spát a to v těch 22 jsem ho i kojila.Ale jinak je fakt boží a sladkej   a co ty jak ti je,už lepší?Do kdy beret atb holky?A zbytek rodiny to nechytl?
        markíla   | 13.10.2018 13:45:23
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Kryštof 1 narozeniny
          Ahoj, antibiotika jsme dobraly. Ale porad hrozne kaslem a smrkame. Tak nevim. Krky ok,ale na ty sople to nepomohlo. Takze zitra potreti rusim plavco. Uz druhy tyden mam doma Honzika. Ma sileny kasel. Po tydnu doma jsem ho vzala k mudre,mel to na pruduskach, tak ventolin, po 3dnech ventolinu je to snad jeste horsi. Tak zitra jdem zas. Uz je to s nim dost na bednu, potreboval by akci  i kdyz teplotu nema,tak ven chodi, ale na kolo nemuze,behat, takze nudo 
          Min. Tyden jste to meli akcni, gratuluji Roze k vystoupeni!!
          Vim,ze pohrem je smutna vec,ale babicka se tedy dozila uctyhodneho veku a pohrby v kostele mam rada. Je to hezke rozlouceni.
          Jinak ty fotky mi porad nejdou vkladat. 
          Myšice   | 15.10.2018 19:38:16
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Kryštof 1 narozeniny
            Mě ty fotky dneska taky už nejdou  
            hlavně že tobě už je dobře a že jste obě dvě ty atb ustály.Jinak asi k vám dorazil ten bacil co před měsícem řádil v Praze,měli to úplně všichni a u Kryštofa po atb krk taky ok ale děsná rýma a chrchel přetrvávaly minimálně další dva týdny.Jinak jsem teda zvědavá,jak dlouho ještě vydržíme zdravý,dneska ráno jsem četla ve školce,že vedle ve třídě se vyskytly dva případy mononukleozy a jeden infekční zápal plic   k tomu všemu byl dopolko Kryštof na Hexe,takže nám držím palce.
            A ten pohřeb-já nikdy nebyla věřící,naopak jsem tím vším vždycky opovrhovala,ale tenhle pohřeb byl takovej důstojnej.Já znám jen pohřby v obřadní síni,krátky proslov,pár písniček a rakev odjíždí.Ale tohle bylo takový důstojný mi přijde,moc hezký rozloučení.
            markíla   | 16.10.2018 12:26:04
            Reagovat | URL příspěvku
            • \
              RE: Kryštof 1 narozeniny
              Ses s tou fotkou trefila do nejake minutky,kdy to fachcilo 
              Drzim pesti s hexou! A vubec s tema bacilama. Kluci meli kdysi zapal plic a byl to taky tento virovy,infekcni,asi to ty deti spis tak maj. Doufam,ze nas to do tech 14dnu pusti,hanuli to ty antib.asi nejak drzely, protoze dnes zacala kejchat a zas se ji rozjizdi'nova'ryma a vic i kasle. Jsem z toho uz trochu na budku. Kasle i babi a manzel,v patek mame jet s Hani na babinec. Fanda ma jet na vikend s pionyrem a taky se rozchrchlava. Nebavi me uz porad vse rusit.
              Ja byla na 3pohrbech v kostele, na dvou jako dite. Pak na x dalsich,vcetne pohrbu myho taty, v obradce a to uz nebylo takove. A ted jak to lidi delaj'bez rozlouceni'to vubec nechapu.
              Myšice   | 16.10.2018 14:26:40
              Reagovat | URL příspěvku
              • \
                RE: Kryštof 1 narozeniny
                Bez rozloučení to měl jen můj děda.Byl toho názoru,že člověku pohřeb stejně nijak nepomůže a akorát to stojí děsný prachy,tak chtěl jen zpopelnit a peníze za pohřeb "nám dal".Byl domluvený s babičkou,ta nám to pak předala a řekla.Každý má holt jiný poslední přání.Chápu oboje.

                Tak Kryštof po Hexe v noci hicoval,byl fakt rozpálenej,podle mě k 39,ale byla jsem líná dojít do kuchyně pro teploměr       takže přesně to nevím,ale hořel slušně.Nurofen byl samozřejmě taky v kuchyni,takže to dal bez něj.Celé dopolko měl kolem 37 nebo lehce nad,po vyspání až do večera ok.Ale protivnej a uřvanej byl celý den   Tak to bysme měli,na Synflorix jdeme 4.12. a pak někdy po novém roce na tu slavnou MMR co se teď musí stihnout do 18m  
                markíla   | 17.10.2018 20:55:41
                Reagovat | URL příspěvku
                • \
                  RE: Kryštof 1 narozeniny
                  To mel tu posledni hexu? Treti?nebo druhou? Ja ti ani nevim,jestli mela uz Hani dve,nebo jednu. Ja jsem matka. Así dve. Ze mel takovou reakci.. Po tech predchozich nemel? Hanicka predtim reakce nemela. V roce jdem taky na hexu.
                  U nas stale beze zmen. A to jsem nasadila i zabaly z jezevciho sadla,ze ktereho jsem vyrobila tymianovou mast. A to pry ma byt zazrak.  
                  Myšice   | 17.10.2018 22:14:27
                  Reagovat | URL příspěvku
                  • \
                    RE: Kryštof 1 narozeniny
                    No vás se to teda drží   snad už se to zlomí a bude to ustupovat,držím palce a věřím,že všechny plány co máš tak klapnou.
                    Kryštof měl po očkování vždycky průjem a jednou i horečku a byl hodně spavej.To si pamatuju,protože jsme byli celý den venku-první hezký víkend po zimě-a on celý den prospal a to normálně nedělal.No a teď měl taky trošku průjem,pak mu stoupla ta horečka a na dnešek spal celou noc!!!a od 9h opět chrní v kočárku,procestovala jsem s ním celou Prahu buď pěšky v rušných ulicích nebo v tramvaji a teď je zaparkovaný doma a stále spí,to prostě není normální   prsa mi můžou prasknout  
                    markíla   | 18.10.2018 11:19:09
                    Reagovat | URL příspěvku
                    • \
                      RE: Kryštof 1 narozeniny
                      To s tim to telicko teda bojuje. Snad uz bude zitra ok. Ty jo,jak obe jeste hodne kojime. Staci maly vypadek a je trouble  . Si nepamatuju,ze by se mi ty prsa s klukama takhle nalejvaly v jejich roce. Hanuli kojim i s noci 4x a jeste vecer odsavam na kasi, takze vlastne 5x.  
                      Myšice   | 18.10.2018 20:37:44
                      Reagovat | URL příspěvku
                      • \
                        RE: Kryštof 1 narozeniny
                        Tak špatný ,od rána pokašlává a během dne se rozjela rýma . Z nosu mu teče ,průhledná ,kejchá. Nevím ,možná od zubů ? Nebo další reakce po očko ? Nebo prostě jen podzim . To zas bude noc  
                        Tak to já kojím 1-2 krát v noci a 3-4 krát přes den . Barča sekla s kojením sama od sebe ze dne na den v 11m, Rozárka až v 15m ale stejně jsem jí kojila jen ráno a večer ,po roce vlastně už jen ráno . Takže chlapík si to vyloženě užívá   ale tak ono to třeba bude hodně tím ,že normální mlíko ani věci z něj nesnese ... a rozhodně je tohle ta lepší varianta ,než jak se snažil sám odstavit v 7m jak jsme byli ve Varech  
                        Dneska padla další kamarádka s ATB - má zánět hlasivek . To je děs ten letošní podzim a to je přitom tak krásně ,žádný Sychravo. Co budeme dělat až se to po víkendu zlomí  
                        markíla   | 18.10.2018 20:59:07
                        Reagovat | URL příspěvku
                        • \
                          RE: Kryštof 1 narozeniny
                          To uz nebude z ockovani, asi spis neco chytil. Tak at je to 'jen'ryma. Hani uz vcetne te anginy klempiruje 3.tyden v kuse a zas se ji ta ryma s kaslem rozjizdi. Mozna je to teplo nakonec horsi,nez chladno.  
                          Myšice   | 18.10.2018 21:22:44
                          Reagovat | URL příspěvku
                          • \
                            RE: Kryštof 1 narozeniny
                            Taky si myslím že tohle už z očkování nebude . Z nosu mu děsně teče a dutiny má oteklé ,strašně chrápe   možná ty zuby ,jemu se strašně dlouho prořezávají, minimálně dva měsíce to vypadá že už kazdým dnem se musí proříznout   teď se mu řetězce horní dvojka a vespod stolička . No a nebo prostě něco chytl . Každou chvíli se budí a brečí   no prostě chlap s rýmičkou  
                            markíla   | 18.10.2018 22:13:56
                            Reagovat | URL příspěvku
                            • \
                              RE: Kryštof 1 narozeniny
                              Uz mu leze ctyrka? Ten ma zubu  . Hani nahore 4,dole dva. Ryma taky jak tram. To jsou pupici. Chuderky.
                              Myšice   | 19.10.2018 09:34:49
                              Reagovat | URL příspěvku
                              • \
                                RE: Kryštof 1 narozeniny
                                No koukám že má Kryštof stejně zubů jako Hani ,já obráceně . Ona má nahoře dva a dole čtyři   tu stoličku má nateklou vlevo dole a třetí zub nahoře se mu klube děsně dlouho. Ale ta rýmička nejspíš bude zoubková ,je průhledná ,teče a má i průjem dneska . Na očko byl v utery a dnes je patek ,to už přeci nemůže byt reakce .
                                markíla   | 19.10.2018 17:46:32
                                Reagovat | URL příspěvku
                                • \
                                  RE: Kryštof 1 narozeniny
                                  To ne,to bude jasnej zub!
                                  Myšice   | 20.10.2018 19:14:43
                                  Reagovat | URL příspěvku
                                  • \
                                    RE: Kryštof 1 narozeniny
                                    Jo houby zub . Rýma dneska lepší ,ale ráno pokuckával, v poledne už chrchlal a k večeru mu stoupla teplota na 38,3 a ten kašel je šílenej, nemohl ani spát jak ho to budilo, takže celý den bez spaní . K večeru už vždycky na chvíli někomu vytuhnul na rameni jak byl hotovej. Už ani kašlat nemohl ale porad ho to nutilo . Nejsem si jistá jeho dechem, si říkám jestli nesýpe   zítra jsem měla jet na chatu ,mám tam od pátku holky ,děda je ještě vzal na poslední víkend ,příští už to tam zazimuje. Prababička slaví 87, ale abych misto na oslavu nejela s Kryštofem do Motola . Pořád ze spaní kašle . Zapálila jsem aroma lampy, v obýváku jsem nakapala Mucosolvan a v ložnici Anýz a bojím se noci a ještě víc rána ,ach jo .
                                    markíla   | 20.10.2018 22:32:11
                                    Reagovat | URL příspěvku
                                    • \
                                      RE: Kryštof 1 narozeniny
                                      To je furt dokola. To je hrozny. Chudacek. Urcite s nim jed zitra. At ti ho poslechnou. Ja taky pujdu. Hana sopli silene,chrci. Noc blbou jsme mely taky. Sice ne kvuli kasli,to kaslala nejak normalne,ale byly jsme na vikend v Litomericich s holkama na babinci. A jak jsme jedly v restauracich,tak to Hanuli neudelalo dobre a mela asi prdy, pac rvala dve hodiny v kuse. Jsme byly así v penzionu oblibene.. Tak se ozvi,jak to dopadlo s Krystofem. My uz v utery nepujdem poctvrte plavat..
                                      Myšice   | 21.10.2018 15:23:58
                                      Reagovat | URL příspěvku
                                      • \
                                        RE: Kryštof 1 narozeniny
                                        S tím plaváním to je blbý,to jsem si užila tenkrát s holkama,stačíte to pak dovybrat?Kryštofovi jsem zatím žádný kroužek neplatila,plavat chodíme jdnou týdně všichni,teda chtěli jsme   zatím jsem byla jednou jen s Barčou a minulý týdne všichni ,no tenhle týden jedině s holkama a od příštího týdne jsme na deset dní bez tatínka.
                                        Kryštof dneska tak nějak nastejno,ale teď večer mu zatím nestoupla horečka ani teplota a to to měl celý den kolem 37,v poledne 37,7.A to se mu i teď večer zlepšila nálada,jinak byl celý den protivný a ubrčený   ale chrčí dost,zítra ho na poslech vezmu určo.Snad nenafasuje další ATB,trošku se toho bojím,doktor tam nebude,bude tam záskok...ale budu se prát o crp než mu napíše atb...
                                        markíla   | 21.10.2018 21:02:15
                                        Reagovat | URL příspěvku
                                        • \
                                          RE: Kryštof 1 narozeniny
                                          Nevim nevim,dalsi absence ma Honza,takze se to uz pekne nakupilo. Honzik chrchla uz 3.tyden,ale do skolky sel. Fanda se po vikendu s pionyrem taky rozchrchlal. Takhle to nepamatuju,ze by to nekoncilo a nekoncilo.
                                          Tak dej vedet co Krystufek. Mne uz z toho hrabe.
                                          Myšice   | 22.10.2018 08:04:59
                                          Reagovat | URL příspěvku
                                          • \
                                            RE: Kryštof 1 narozeniny
                                            Tak ráno jsem ještě stihla našeho doktora ,takže super . Poslechl ho a poslal nás na krev . Naštěstí to zatím není na atb tak snad se jim tentokrát vyhneme ,ale poslechově má prý velký nález . Takže Fenistil ,Mucosolvan a dejchat Ventolin a ve čtvrtek na kontrolu. Snad se mu nevrátí horečky a ustojí to. Jinak zbytek rodiny drží ,tuk tuk ... jen tatínek nějak huhňá a pokašlává ,tak snad to protentokrát bude jen chlapská záležitost  
                                            Jak u vás ?Jak dopadla Hanička ?
                                            markíla   | 22.10.2018 11:04:25
                                            Reagovat | URL příspěvku
                                            • \
                                              RE: Kryštof 1 narozeniny
                                              Ja jsem s ni nakonec nebyla, nudle z ni tecou vsechbarev,ale pamycon mam, kasel ma vlhky. Tak jsem si rekla,ze jeste pockam, aby tam jeste nebo nechytla. Drzim pesti,at to Krystof ustoji jen s ventolinem.
                                              Myšice   | 22.10.2018 21:54:23
                                              Reagovat | URL příspěvku
                                              • \
                                                RE: Kryštof 1 narozeniny
                                                Pamycon neznám . Jinak Kryštof Dneska výrazně lepší . V noci už jen dvakrát vzhůru ,takže normálka a ani moc nekašlal. Od rána už taky větší pohodička ,evidentně se mu líp dýchá ,nesípe a má lepší náladu ,rýma sice pořád ,ale už fakt lepší . Tak trošku se obávám ,že bude mít astma po mě   po Ventolinu se mu mnohem líp dýchá . No aspoň že pomohl a snad se atb vyhneme .
                                                markíla   | 23.10.2018 11:34:51
                                                Reagovat | URL příspěvku
                                                • \
                                                  RE: Kryštof 1 narozeniny
                                                  To jsou antibioticke kapicky do nosu na zelenou rymu. Nase dudra to cpe porad. I na zlutou. Ja je ale nikdy nevyzvedavam,kdyz to neni zelene.
                                                  To je super,ze je mu líp!!!! Pujdete na alergologii? Nebo plicni? Aby na nej koukl specialista,krz to sipani.
                                                  Jinak Hana se mi zdala nejak malo baculata,tak jsem ji zvazila a ubrala za 14dni skoro 200g. Hrozne zlobi s jidlem. Ma obed sni max 80g,ovoce taky nic moc. Smakuje ji jen jogurt a kase a kojeni samozrejme. ..
                                                  Myšice   | 23.10.2018 14:25:40
                                                  Reagovat | URL příspěvku
                                                  • \
                                                    RE: Kryštof 1 narozeniny
                                                    Na alergo jdeme 2.11. kvůli ABKM tak věřím ze si ho tam proklepnou celého . Je mi jasný že budou chtít vědět vše o mě i o tatínkovi a až zjisti moji diagnózu   nehledě na to ze jdeme k doktorovi který 18 let léčil i mě   překvapilo mě ze ještě ordinuje e se zdál starý už tenkrát a to už k němu 20 let nechodím    
                                                    markíla   | 23.10.2018 20:42:34
                                                    Reagovat | URL příspěvku
                                                  • \
                                                    RE: Kryštof 1 narozeniny
                                                    Jo a to jídlo ,Kryštof teď taky moc nejedl ,ale on je celkově oproti holkám nejedlík. Holky v jeho věku byly jak protržený a on tomu jídlu proste moc nedá . Ani nevím jestli zhubl nebo ne ,já jak nemam váhu . Dneska má nějak problém usnout ,normálně ho stačí položit do postele a on usne sám ,ale dneska jsem ho půl hoďky uspávala a teď tam je zas takovou dobu chlap   to je furt něco s prďolama  
                                                    markíla   | 23.10.2018 20:46:14
                                                    Reagovat | URL příspěvku
                                                    • \
                                                      RE: Kryštof 1 narozeniny
                                                      To jo, tak at brzy usne a mate klidnou noc. Hani ma ty noci porad blby. Mam pocit,ze mam mimi cerstvy a ne pomalu rocni holcicku.
                                                      Myšice   | 23.10.2018 21:05:12
                                                      Reagovat | URL příspěvku
                                                      • \
                                                        RE: Kryštof 1 narozeniny
                                                        A ze až ty třetí děti v noci tak zlobí ,vid   nebo klíči se ti taky v noci budili na jídlo ? Mě holky ne,ty spaly krásně celou noc  
                                                        markíla   | 24.10.2018 12:08:36
                                                        Reagovat | URL příspěvku
                                                        • \
                                                          RE: Kryštof 1 narozeniny
                                                          Honzik spal krasneh fanda se budil jednou.
                                                          Hlavne me stve,ze neji. Dnes k obedu ani lzicka.
                                                          Myšice   | 24.10.2018 12:41:42
                                                          Reagovat | URL příspěvku
                                                          • \
                                                            RE: Kryštof 1 narozeniny
                                                            tak o jídle mi něco povídej   ale jí líp než Hanička,to jo,ale stejně to je takovej lotr   u jídla neudržitelněj,pořád se propíná,kope nohama,máchá rukama,vyráží mi lžičku z ruky,prská,vysí ze židličky hlavou dolů a když není přikšírovanej tak vyleze na stůl   moje nervy,jako fakt   normálně si doma hážeme korunou kdo ho bude krmit  
                                                            markíla   | 25.10.2018 12:36:09
                                                            Reagovat | URL příspěvku
                                                            • \
                                                              RE: Kryštof 1 narozeniny
                                                              To je hade maly.   proste na to jidlo nema cas. Hanule proste neotevre tu kusnu za boha. Vcera zas nejedla obed. Se ji s tim varim..
                                                              Jinak nejak vyrostla. Strhava z jidelniho stolu prostirani s vecma. Kuti neco dole,najednou se objevi rucicka a sup je vsedole. A taky vyleze na gauc a to ze ma lezt dolu po zadecku ignoruje. Mame zas veselo.
                                                              Myšice   | 26.10.2018 09:47:29
                                                              Reagovat | URL příspěvku
                                                              • \
                                                                RE: Kryštof 1 narozeniny
                                                                Tak Kryštof taky neotevře pusu dobrovolně,aby jí otevřel tak si musí s něčím hrát,ale on si hraje tak,že hračky háže dolů ze židličky,takže takový začarovaný kruh   vážně to je na panáka když se blíží čas krmení.
                                                                Jinak já ubrusy,prostírání,záclony,závěsy a jiné nástrahy doma nemám a i tak je tu dost katastrof.Nechápu,co ho tak baví na tom cákat se v záchodové míse,on si umí zvednout obě prkýnka už   teď naposled si vzal kelímek,nabíral jím vodu a vylejval jí ze záchodu na podlahu,úžsaný     na gauč naštěstí ještě nevyleze,ale už mu zbývá posldních pár setin mm,ale to je jedno,protože vyleze v ložnici na postel a dolů samozřejmě taky po hlavě.Holkám stačilo ukázat jednou a pak už lezly samy nohama napřed,ale tenhle moula   taky už umí otevřít skříň u holek i šuplíky pod postelí,no umí toho docela dost,ale chodit sám nejspíš nebude nikdy  
                                                                markíla   | 26.10.2018 20:45:26
                                                                Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Kryštof 1 narozeniny
      Opožděně všechno nejlepší       Je úžasňák. Pobavila jsi mě svým příběhem. A to jsem jen nakoukla, jak se všem daří. Šíleně to.utíká, čas.... ajaja. Ať se Vám daří. Ať je co nejvíc toaleťák v míse a prádlo v pračce, na písku neteče krev   a holkám, ať zůstanou nějaké vlasy 
      škubanek   | 08.11.2018 11:37:05
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: 13 měsíců až 3 roky (strana 214)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×