Inzerce
Inzerce

Maminka Bohumila: Balzám Weleda neštípe v ráně, krásně chladí bradavku a tvoří dobrý ochranný film

Hodnocení po měsíci testování

Ahoj maminky.

jmenuji se Bohumila a ráda bych vám představila balzám na bradavky od firmy WELEDA. Jako maminka lehce nedonošeného miminka, které má problém s přisáváním, jsem za toto testování nesmírně ráda.

Inzerce

Do testování balzámu na bradavky Weleda jsem šla s nadšením

Hned jak mi přišel balíček s balzámem, nadšeně jsem se vrhla na rozbalování a testování. Zrovna jsem totiž utírala slzy po bolestivém kojení. Po otevření jsem si hned prohlídla obal: jsou na něm dobře čitelné údaje, jako je složení a návod na použití. Balzám se dá používat buď v těhotenství, nebo při kojení. Údaje jsou uvedeny v českém i slovenském jazyce. Tuba má pouze anglický název, zvolila bych proto i na tubu český/slovenský název. 

Tuba s balzámem krásně padne do ruky

Tuba s balzámem dobře padne do ruky, víčko se dá lehce odšroubovat i zašroubovat jednou rukou. Na spodním lemu tuby je čitelně vyznačen datum exspirace, které je uvedeno rovněž i u čárového kódu na krabičce. 

Inzerce

Srovnání balzámu na bradavky Weleda s ostatními produkty

Jelikož doma už nějaké produkty na péči o bradavky mám, můžu udělat malé porovnání. WELEDA voní lehce po lanolinu, má světle žlutou barvu a hutnější krémovou konzistenci, která se přiměřeně roztírá. Vůně je mi příjemná, rozpoznám v ní i včelí vosk. 

Další (asi nejznámější) produkt je vlastně čistý lanolin, takže je díky tomu hůř roztíratelný.

Inzerce

Krém na bolestivé a popraskané bradavky

Krém na bradavky ze známé drogerie je více "vodnatý", takže je velmi lehce roztíratelný po bolestivě rozpraskané bradavce, nicméně se rychle vsákne do prsní vložky a neudělá téměř žádný ochranný film. V účinnosti hojení u mě vede právě balzám od Weledy, takže oželím i menší bolest při roztírání, když musím na bradavku lehce zatlačit (při velké prasklině to není moc příjemné).

Inzerce

Weleda neštípe v ráně, krásně chladí bradavku a tvoří dobrý ochranný film

Díky ne úplně dokonalé technice kojení mého druhorozeného syna jsou praskliny opravdu velké a hluboké. WELEDA neštípe v ráně, krásně chladí bradavku a tvoří dobrý ochranný film. Výhodou je, že se před kojením nemusí bradavky oplachovat. Pro zajímavost jsem krém zkusila ochutnat: balzám je lehce nahořklý, ale mému synovi ta chuť nijak nevadí. 

Bradavky se po pár dnech začaly pomalu hojit

Již po pár dnech užívání jsem cítila úlevu a bradavky se začaly pomalu hojit. V kombinaci s chrániči bradavek je účinek téměř okamžitý.

A negativa? 

Snad jen to, že na tubě je název a popis pouze anglicky. Někdo by mohl napsat i vyšší cenu, ale za produkt, který mi takto pomáhá, si ráda připlatím.

Byla jsem překvapena účinností a příjemným pocitem, který balzám po aplikaci zanechal

Celkový dojem z tohoto produktu je výborný. Byla jsem velmi mile překvapena účinností a příjemným pocitem, který balzám po aplikaci zanechal. 

Nemůžu jinak než doporučit balzám všem maminkám, které mají problémy s popraskáním bradavek tak jako já. S WELEDOU nešlápnete vedle.

Maminka Bohumila

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Související články

Maminka Bohumila: Balzám Weleda neštípe v ráně, krásně chladí bradavku a tvoří dobrý ochranný film - diskuze

Poradna

Termín porodu

| Labkomilka | 09.05.2024, 19:02

Dobrý deň mam otázku mam 3 termíny pôrodu podla PM mi vychadza 23. 11.potom mi dali na 16.11. a pri prvom sone na 9. 11 podla čoho teraz sa mam riadiť?? Sex som mala po menstruacii 23. 2 . Pm 15steho

Dobrý den,

rozhodující je termín z prvotrimestrálního screeningu.

MUDr. Pavla Zahrádková | Babyonline | dnes, 09:00
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×